Váš košík je prázdný
Add description, images, menus and links to your mega menu
A column with no settings can be used as a spacer
Link to your collections, sales and even external links
Add up to five columns
Add description, images, menus and links to your mega menu
A column with no settings can be used as a spacer
Link to your collections, sales and even external links
Add up to five columns
Během sušení potravin může být sušička v provozu po několik hodin, proto je potřeba, aby byla bezpečná. Sušičky Luvele jsou navrženy z kvalitních materiálů s vysokou funkčností. Jde o nejvýkonnější domácí sušičky na trhu. Jsou vyrobeny z neprůhledného pevného plastu, bez BPA, ftalátů a změkčovadel.
Motory našich sušiček jsou důkladně testovány a navrženy i pro teploty vyšší 75 °C, což je podle FSIS (Inspekční služba pro bezpečnost potravin v USA) doporučená teplota pro předcházení nemocí jako je salmonela nebo E. coli.
Sušička je přístroj, který odstraní vlhkost z potravin, tím je konzervuje a prodlouží jejich životnost. Pro snížení obsahu vody, které je v potravinách vysoké množství (v ovoci a zelenině 80–95 % a v mase 50–75 %), používá sušička zdroj tepla a průchod vzduchu. Odstraněním vlhkosti z potravin se zabraňuje růstu bakterií, zkažení a zároveň se snižuje hmotnost potravin.
Sušičky se obvykle skládají z nahřívacího tělesa, větráku, vzduchových ventilů pro cirkulaci vzduchu a z táců, na které se pokládají potraviny. Všechny tyto části sušičky fungují společně za stálé teploty a cirkulace vzduchu, dokud potraviny nejsou zcela vysušené – tj. obsah vody v nich je menší než 20 %.
Většina potravin se suší za teplot kolem 54 °C. V případě trhaného masa typu jerky je třeba používat teplotu okolo 68 °C, nebo ho před konzumací ohřát na tuto teplotu, aby se v mase snížilo riziko patogenů.
Přihlaš se pro novinky, slevy, nové produkty a více... (Emaily v Angličtině)